Prywatność na
DevilPage.pl

Mourinho: Vi må vinne resten

» 1 kwietnia 2007, 11:49 - Autor: matheo - źródło: wlasne
Alex Ferguson mener at fansen lukter gull, og spillerne allerede smaker det. Det får José Mourinho til å innse at Chelsea må vinne resten av kampene.
» Manchester United
Etter å ha ligget under, dro United-spillerne frem en av sesongens beste forestillinger, og manager Alex Ferguson er strålende fornøyd med laget.

- Jeg tror fansen begynner å lukte det nå. Og spillerne begynner å smake det, sier Ferguson om seriegull.

Også tidligere elev, Blackburn-manager Mark Hughes, lot seg imponere av de røde.

- United kan ikke stoppes nå. Jeg tror de vinner ganske klart, sier han på pressekonferansen etter kampen.

- I år har de spilt den beste fotballen. Dette var en nøkkelmatch for dem, og de vant, sier en imponert Hughes.

Chelsea imponerte ikke stort, og måtte vente helt til sluttsekundene med å få sin avgjørende scoring. Nå begynner Chelsea-manager José Mourinho å innse at slaget er tapt.

- Vi vant alle kampene i mars. Det var essensielt for oss. Nå må vi gjøre det samme i april. Vi kan ikke tape noen kamper. Det er realiteten nå, sier Mourinho etter Chelseas overtidsseier.

Manchester United hadde få problemer med Blackburn lørdag, til tross for Rovers-ledelse ved pause. Matt Derbyshire hadde gitt gjestene en litt overraskende ledelse bare minutter etter en stor sjanse til vertene.

- Andre omgang var det beste vi har gjort denne sesongen, sier Alex Ferguson etter kampen.

Etter bare fem minutter begynte sjansene å strømme til for United, men først et kvarter ut i omgangen var serielederen à jour.

Paul Scholes fintet og skjøt ballen ned i hjørnet fra 13-14 meter. Så scoret Michael Carrick og Ji-Sun Park, før Ole Gunnar Solskjær satte inn sitt mål helt på tampen.

News jest oczywiście żartem primaaprilisowym ;-)